Dodjite kod nas i primetite razliku u kvalitetu i usluzi! Ne ujedamo!

Pet shop

Kako bi Vašem kućnom ljubimcu bila omogućena najbolja nega i ishrana, u našem Pet Shop-u, možete da nabavite sve što je potrebno za  njegov zdrav, dug i srećan život .

Raspolažemo najkvalitetnijom hranom renomiranih svetskih proizvođača kao što su Advance, ND,Platinum,Hills,Belcando,Royal Canin,Josera…Ukoliko je Vašem ljubimcu, radi oporavka, potrebna hrana iz medicinskog programa, preporučićemo Vam odgovarajuću hranu iz programa najboljih proizvođača.

U Pet Shop-u NOMOVET- takođe možete da odaberete sredstva za održavanje higijene, veliki izbor posipa za mačke,opremu za kućne ljubimce(kaveze, ležaljke, povodnici, ogrlice, amove, igračke,odelca),vitaminsko- mineralne dodatke ishrani i drugo..

Specifičnost ordinacije ogleda se u profesionalnom odnosu zaposlenih prema problemu sa kojim dolazite počevši od temeljnog pregleda i uzimanja svih potrebnih dijagnostičkih analiza, pa sve do primene najboljih rešenja u lečenju Vašeg kućnog ljubimca, na najvišem nivou savremene veterine. ×
Za intenzivno lečenje, NOMOVET raspolaže stacionarom u kome su pacijenti, po potrebi, pod neprekidnim nadzorom tokom 24 časa. ×
Veliki izbor hrane I opreme za kućne ljubimce. ×
digitalizovani RTG kabinet, najsavremeniji ultrazvuk, endoskop, radiohirurški nož. ×