Dodjite kod nas i primetite razliku u kvalitetu i usluzi! Ne ujedamo!

Počeci

Veterinarska ordinacija NOMOVET, osnovana je 1992. godine kao prva privatna specijalizovana ordinacija za male životinje u Beogradu. Njeni osnivači su Ljubica Čerović dr. vet. med. i Zoran Jakšić dr. vet. med. Vlasnik ordinacije je Ljubica Čerović.

Početni koraci u radu ordinacije načinjeni su u Dunavskoj 25 da bi se, od 1998. godine, ordinacija preselila u specijalno adaptiran prostor u Ulici vojvode Stepe broj 210, gde se nalazi i danas.

Veterinarskim timom NOMOVET-a rukovodi Ljubica Čerović dr. vet. med, vlasnik ordinacije i jedan od njenih osnivača.

Kompletna zdravstvena nega

Kako bi se obezbedila kompletna zdravstvena zaštita kućnih ljubimaca, uz ordinaciju NOMOVET nalazi se i sopstvena laboratorija u kojoj se obavljajuju dermatološki i mikrobiološki pregledi i analize.

Za intenzivno lečenje, NOMOVET raspolaže stacionarom u kome su pacijenti, po potrebi, pod neprekidnim nadzorom tokom 24 časa.

Apoteka i pet shop

U cilju što raznovrsnije ponude klijentima i što kvalitetnije nege kućnih ljubimaca, pored ordinacije, otvoren je i Pet Shop, u kome, uz savet iskusnog veterinara, vlasnici kućnih ljubimaca mogu da nabave kompletnu opremu i hranu, kako iz komercijalnog, tako i iz medicinskog programa vrhunskih svetskih proizvođača.

Profesionalni pristup

Specifičnost ordinacije ogleda se u profesionalnom odnosu zaposlenih prema problemu sa kojim dolazite počevši od temeljnog pregleda i uzimanja svih potrebnih dijagnostičkih analiza, pa sve do primene najboljih rešenja u lečenju Vašeg kućnog ljubimca, na najvišem nivou savremene veterine.

Stalno stručno usavršavanje zaposlenih putem učešća na kongresima, simpozijumima i seminarima u zemlji i svetu, kao i posedovanje najsavremenijih uređaja i opreme, omogućava nam uvođenje najnovijih metoda lečenja u svakodnevnu praksu.

U dosadašnjem radu, veterinarska ordinacija NOMOVET obradila je više od 8.000 pacijenata. U najvećem broju pacijenti su psi, mačke, a zatim ptice, zamorci, hrčci i druge egzotične životinje.

Najsavremenija oprema

Veterinarska ordinacija NOMOVET poseduje najsavremenije uređaje i opremu, pomoću kojih su zaposleni u mogućnosti da ostvare visok kvalitet rada u skladu sa najvišim svetskim standardima u ovoj oblasti.

Ordinacija je prva u zemlji opremljena modernim ultrazvučnim i rendgenskim aparatima, kao i EKG-om. Pored toga, raspolaže aparatom za anesteziju, monitoringom srčanih i respiratornih radnji, radio hirurškim nožem, aparatom za merenje pritiska sa doplerom krvnih sudova, a takođe i pratećom stomatološkom i drugom opremom.

LJUBICA ČEROVIĆ

dr. vet. med

Veterinarskim timom NOMOVET-a rukovodi Ljubica Čerović dr. vet. med, vlasnik ordinacije i jedan od njenih osnivača.
Ljubica Čerović završila je Fakultet veterinarske medicine u Beogradu. Od početka studija, paralelno je posećivala Veterinarski fakultet u Bonu (Nemačka) i nakon toga je imala dugogodišnju sezonsku praksu u Veterinarskoj klinici dr Šilingsa u Bonu. Zajedno sa Zoranom Jakšićem dr. vet. med, 1992. godine, otvorila je prvu privatnu specijalističku veterinarsku ordinaciju za male životinje u Beogradu. Učesnik je mnogih specijalističkih kongresa, simpozijuma i seminara. S obzirom da se dugo godina bavila dresurom službenih pasa i takmičenjima, vrstan je poznavalac psihologije životinja. Posebne oblasti njenog interesovanja su urgentna medicina, dijagnostika i hirurgija, kao i interna medicina egzotičnih životinja.

Nebojša

dr. vet. med

Pored dijagnostičkih i kliničkih ispitivanja, svakodnevno se susreće sa internom medicinom i medicinom egzotičnih životinja.

Jelena Cmiljanović

dr. vet. med

Pored dijagnostičkih i kliničkih ispitivanja, svakodnevno se susreće sa internom medicinom i medicinom egzotičnih životinja.

Specifičnost ordinacije ogleda se u profesionalnom odnosu zaposlenih prema problemu sa kojim dolazite počevši od temeljnog pregleda i uzimanja svih potrebnih dijagnostičkih analiza, pa sve do primene najboljih rešenja u lečenju Vašeg kućnog ljubimca, na najvišem nivou savremene veterine. ×
Za intenzivno lečenje, NOMOVET raspolaže stacionarom u kome su pacijenti, po potrebi, pod neprekidnim nadzorom tokom 24 časa. ×
U cilju što raznovrsnije ponude klijentima i što kvalitetnije nege kućnih ljubimaca, pored ordinacije, otvoren je i Pet Shop, u kome, uz savet iskusnog veterinara, vlasnici kućnih ljubimaca mogu da nabave kompletnu opremu i hranu, kako iz komercijalnog, tako i iz medicinskog programa vrhunskih svetskih proizvođača. ×
Ordinacija je prva u zemlji opremljena modernim ultrazvučnim i rendgenskim aparatima, kao i EKG-om. Pored toga, raspolaže aparatom za anesteziju, monitoringom srčanih i respiratornih radnji, radio hirurškim nožem, aparatom za merenje pritiska sa doplerom krvnih sudova, a takođe i pratećom stomatološkom i drugom opremom. ×